Συνελήφθη 37χρονος στα Ζαχλωρίτικα για διακίνηση ναρκωτικών

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν (12) «φιξάκια» ηρωίνης

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και ένας 36χρονος συνεργός του

 Συνελήφθη, χθες (7-6-2015) το απόγευμα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών στο ύψος των Ζαχλωρίτικων του Δήμου Αιγιαλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και ένας 36χρονος συνεργός του δράστη, ενώ τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας ακόμα 39χρονος ημεδαπός, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων που προέκυψαν από την έρευνά των αστυνομικών, σύμφωνα με τα οποία ο 39χρονος και ο 37χρονος διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών σε τοξικομανείς της περιοχής της Αιγιαλείας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε αρχικά ο 37χρονος στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών και στη συνέχεια ο 36χρονος στην οικία του στην Τέμενη Αιγιαλείας, όπου και συνελήφθησαν.

Σε σωματική έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί, στον 37χρονο βρήκαν στην κατοχή του (12) ανισοβαρείς συσκευασίες ηρωίνης «φιξάκια», έτοιμα για διάθεση, συνολικού βάρους (8) γραμμάριων, ένα καθρεφτάκι με υπολείμματα ηρωίνης, ένα ξυραφάκι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την προανάκριση που ενεργήθηκε προέκυψε ότι, τις ναρκωτικές ουσίες είχε προμηθεύσει 39χρονος ημεδαπός, από περιοχή της Κορινθίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.