Συνελήφθη 30χρονος διακινητής ναρκωτικών στη Δυτική Αχαΐα

Κατασχέθηκαν περισσότερα από εννέα κιλά κάνναβης τα οποία ο δράστης έκρυβε επιμελώς σε ρεματιά

Συνελήφθη χθες 30-3-2016 το μεσημέρι, στην Κόμη Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 30 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, προέκυψε ότι ο 30χρονος διέμενε σε στάνη, σε αγροτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας, ενώ έκρυβε τα ναρκωτικά μέσα σε λίμπα την οποία είχε επιμελώς κρυμμένη κάτω από πυκνή βλάστηση σε κοντινή ρεματιά.

Κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη περιοχή, από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε ο 30χρονος διακινητής, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 9.398 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Παράλληλα, από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι, ο δράστης είχε εισέλθει παράνομα στη Χώρα στερούμενος νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.