Συνελήφθη ζευγάρι ημεδαπών στην Αιγιαλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Οι αστυνομικοί  κατέσχεσαν τέσσερα δενδρύλλια και δώδεκα γραμμάρια κάνναβης, καθώς και μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (tazer)

Συνελήφθησαν, χθες (12-5-2018) το απόγευμα, στην Αιγιαλεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 56χρονος ημεδαπός και η σύζυγός του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ αυτοφώρω τον 56χρονο μέσα σε αγροτεμάχιο, τη στιγμή που επιχειρούσε να περιποιηθεί με γεωργικό εργαλείο, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε ανάμεσα σε οπωροκηπευτικά.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, μέσα σε εστία τζακιού και στο πάτωμα μπαλκονιού, συνολικά δώδεκα γραμμάρια κάνναβης, καθώς και μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (tazer) και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σημειώνεται ότι, όταν η σύζυγος του δράστη, που βρισκόταν μέσα στην οικία, αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, επιχείρησε να κάψει τις ναρκωτικές ουσίες στο τζάκι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.