Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στην Πάτρα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας,  τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα, δυο άνδρες ηλικίας 42 και 38 ετών και μια 38χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε καφετέρια στην Πάτρα, όπου η 38χρονη αφαίρεσε από 26χρονη θαμώνα του καταστήματος, την τσάντα της,  που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα μονόπετρο, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Αμέσως μετά την πράξη της, η δράστιδα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο των συνεργών της, που είχαν σταθμεύσει έξω από την καφετέρια και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι εντόπισαν σε σύντομο χρόνο τους τρεις δράστες, να κινούνται με το προαναφερόμενο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό, που είχαν αφαιρέσει, τα οποία απέδωσαν στην παθούσα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, κατασχέθηκαν επίσης, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, καθώς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.