Συνεδρίασε η επιτροπή Τουριστικής ανάπτυξης κ Προβολής του Δήμου Αιγιαλείας

Συνεδρίασε στο πρώην Δημαρχείο Συμπολιτείας χθες στις 2μμ η επιτροπή Τουριστικής ανάπτυξης κ Προβολής του Δήμου Αιγιαλείας με 6 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Με ομόφωνη απόφαση των μελών της επιτροπής ,ξεκινάει τις δραστηριότητες της άμεσα με την διοργάνωση κατ’ αρχήν ενημερωτικής διημερίδας για τον τουρισμό κ την προβολή του Δήμου με στόχο την πλατειά ενημέρωση του κοινού εντός κ εκτός Αιγιάλειας για τα τουριστικά πλεονεκτήματα της περιοχής κ τον τρόπο προβολής τους.

Στη διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου 2015, θα προσκληθούν κ θα μιλήσουν ειδικοί επιστήμονες για τους τομείς  του πολιτιστικού τουρισμού, θρησκευτικού τουρισμού, περιβαλλοντικού τουρισμού, κ γεωτουρισμού, αγροτουρισμού κ θαλάσσιου τουρισμού.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η 3μελής οργανωτική επιτροπή που αποτελείται από τον Πρόεδρο τής επιτροπής Στράτο Βαρδάκη, την αρχαιολόγο Ντόρα Κατσωνοπούλου κ την αρχιτέκτονα Νταίζη Πετσοπούλου, θα δημοσιοποιήσει το λεπτομερές πρόγραμμα κ τις συνοδευτικές εκδηλώσεις της διημερίδας.

Τη συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Θ. Παναγόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Συμπολιτείας Δημ. Καλογερόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πρόνοιας, παιδείας κ πολιτικής προστασίας Βασ. Ψυχράμη, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Βας. Χριστόπουλος, ο βοηθός Δημάρχου σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης Νίκος Θανασούλιας, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Παν. Μαρινόπουλος κ αρκετοί συμπολίτες.