Συνέχεια Βραβεύσεων για το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου

    Ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης που διεξήγαγε τον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος υπό την αιγίδα της Unesco ανακοίνωσε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 στο σχολείο μας τα αποτελέσματα του παραπάνω διαγωνισμού. Έτσι βραβεύονται για τα διηγήματα και τα ποιήματά τους οι παρακάτω μαθητές μας:

 

  1. A. ΔΙΗΓΗΜΑ

-Κοινωνικό:   Τασοπούλου Ελευθερία Γ’ έπαινος, Μινάι Ελένη Γ’ έπαινος

-Πρωτοπρόσωπη αφήγηση: Χρυσανθακοπούλου Ζωή Β’ έπαινος

-Κοινωνικό – Πρόσφυγες: Κατσούλη Μαρία Β’ βραβείο

-Φαντασίας-Μυστηρίου: Παπανικολάου Αθανασία Α’ έπαινος

 

Β. ΠΟΙΗΣΗ

-Δραματικό: Γεωργόπουλος Σπύρος Α’ έπαινος

-Σατυρικό: Γιαννάδη Μαρίνα έπαινος

Οι απονομές θα γίνουν στην Πετρούπολη, Μπουμπουλίνας 59, στις 11 π. μ., την Κυριακή 2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Πολλή η συγκίνηση, η χαρά και η υπερηφάνεια ανάμεσα στους βραβευθέντες μαθητές, όπως και γενικά σε όλους τους εμπλεκομένους.

Υπεύθυνη καθηγήτρια των λογοτεχνικών διαγωνισμών του 1ου Γυμνασίου Αιγίου είναι η κ. Γαλανοπούλου Μαρία, φιλόλογος, η οποία συγχαίρει μεν τους βραβευθέντες μαθητές της για την επιτυχία τους, επιθυμεί ωστόσο να δώσει πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά της που δήλωσαν συμμετοχή (σ’ αυτόν και σ’ άλλους διαγωνισμούς) επισημαίνοντάς τους τόσο την αξία του «συμμετέχω» όσο και τη σημασία του «προσπαθώ και δημιουργώ» ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και εύχεται καλή συνέχεια σε όλους.

Τέλος θερμά ευχαριστεί το Δ/ντή του σχολείου κ. Δούλο Επαμεινώνδα για την αμέριστη στήριξή του, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους συμμετοχές, διαγωνισμούς ή εκδηλώσεις του σχολείου μας.