Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου  με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος κ. Βαγενά Γεώργιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης υποδέχθηκε τον Πρόεδροκαι ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεργασία της Ομοσπονδίαςμε την Π.Ε. Αχαΐας θα συνεχίσει να είναι αποδοτική και αποτελεσματική σε ότι άφορα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της.

Η συζήτηση αφορούσε θέματα που προβληματίζουν την Ομοσπονδία, τα μέλη της οποίας έχουν βαθύτατα πληγεί λόγω της παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης που έχει οδηγήσει την οικονομία σε μαρασμό και χιλιάδες λουκέτα στις επιχειρήσεις. Ζητήματα όπως η προστασία της εντός της κρίσης μικρομεσαίας επιχείρησης, η διευκόλυνση του ασφαλιστικού καθεστώτος των εμπόρων και σειρά άλλων ζητημάτων τοπικού επιπέδου τέθηκαν στο τραπέζι.

Ο κ. Βαγενάςμετέφερε την επιθυμία των μελών της Ομοσπονδίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος καθώς και για μια περαιτέρω συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Αλεξόπουλος κατανοώντας τη σοβαρότητα των προβλημάτων που ταλανίζουν την Ομοσπονδία τόνισε ότι «είμαστε στο πλευρό σας και θα συνεργαστούμε με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο, για τα ζητήματα απασχολούν τα μέλη της Ομοσπονδίας. Επίσης είμαστε πάντα θετικοί στη μεταξύ μας συνεργασία μέσω προγραμμάτων και κοινών δράσεων».