Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων Ανατολικής Αιγιάλειας με το Δήμαρχο Αιγιάλειας

Συνάντηση ενημέρωσης με το Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Καλογερόπουλο είχε σήμερα 21/10/2020 η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Κοινοτήτων Ανατολικής Αιγιάλειας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος και η Αντιδήμαρχος για θέματα Ακράτας- Αιγείρας κ.Μαρία Σταυροπούλου.

Στην συνάντηση η Συντονιστική Επιτροπή ενημέρωσε το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του  για την πρόθεσή των Κοινοταρχών να διεκδικήσουν τη δημιουργία Δήμου Ανατολικής Αιγιάλειας. Στην ενημέρωση η Συντονιστική Επιτροπή  παρουσίασε τους λόγους που οι Κοινοτάρχες προχωρούν σε μια τέτοια πρωτοβουλία, αναφέρθηκε στο πλάνο ενεργειών της και ζήτησε τη βοήθεια των δημοτικών υπηρεσιών στη παροχή στοιχείων για τη  σύνταξη μελέτης βιωσιμότητας του  προτεινόμενου νέου Δήμου.

Ο Δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος αναφέρθηκε στην προεκλογική του θέση ότι εφόσον υπάρχουν οι θεσμικές προϋποθέσεις και η αποδεδειγμένη βούληση των  τοπικών κοινωνιών τότε είναι θετικός απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος που αναφέρθηκε στην πάγια θέση του για δημιουργία Δήμου Αιγείρας – Ακράτας , εφόσον το επιθυμούν οι τοπικές κοινωνίες.

Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής με τους Αρχηγούς και των άλλων Δημοτικών Παρατάξεων.