Συνάντηση Δημήτρη Καλογερόπουλου με διακεκριμένες αιγιώτισσες αθλήτριες Cheerleading

Τις νεαρές αθλήτριες του Αθλητικού Σωματείου «Μωβ Κινήσεις-Team Estrellas» που διακρίθηκαν το καλοκαίρι στο 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading που διοργανώθηκε στο ΟΑΚΑ στις 23-25 Ιουνίου, υποδέχθηκε τη Δευτέρα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Ειδικότερα, η ομάδα κατέκτησε δύο σπουδαίες διακρίσεις σε πανελλαδικό επίπεδο στο άθλημα του Cheerleading που πλέον συγκαταλέγεται στα ολυμπιακά αθλήματα: Στην κατηγορία Double Cheer Pom το ζευγάρι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ενώ και στην κατηγορία Primary Cheer Pom (ομαδικό) οι 12 αθλήτριες κατέκτησαν επίσης το χάλκινο μετάλλιο.

Ο κ. Καλογερόπουλος, απευθυνόμενος στις αθλήτριες, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Εδώ που φτάσατε, το πετύχατε με πειθαρχία, συλλογικότητα, κέφι και πολλή δουλειά. Αν χρησιμοποιείτε αυτά τα εφόδια και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας, θα έχετε κατακτήσει την μεθοδολογία για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Σας παροτρύνω να συνεχίσετε έτσι και σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή, εκ μέρους όλων των Αιγιαλέων. Εμείς, στις προγραμματικές μας θέσεις για τον αθλητισμό, έχουμε δώσει ιδιαίτερη βάση στην ανάπτυξη των υπαρχουσών και στη δημιουργία νέων υποδομών, ώστε οι αθλητές του Δήμου να έχουν διαθέσιμες τις καλύτερες συνθήκες. Σε ό,τι κάνετε, θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

Τις αθλήτριες συνόδευε η προπονήτριά τους κα Κατιάνα Λατάνη, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο αιγιώτης πανελλήνιος πρωταθλητής ποδηλασίας κ. Χρήστος Τσερεντζούλιας.