Συνάντηση Δημάρχου με υποψήφιους τοπικούς συμβούλους στον πεζόδρομο της οδού Πετμεζά

Μετά την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος συναντήθηκε με υποψήφιους της Τοπικής Κοινότητας Αιγίου στον πεζόδρομο της οδού Πετμεζά.

Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την περαιτέρω δραστηριότητα της παράταξης “Αιγιάλεια Τώρα”.

Ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι δέχτηκαν τις ευχές των περαστικών για “καλή επιτυχία” στις εκλογές του Οκτωβρίου, ενώ ο ίδιος τόνισε πως ο καλύτερος σύμμαχος είναι οι Αιγιαλείς που πίστεψαν, πιστεύουν και θα συνεχίσουν να πιστεύουν το όραμα και τους στόχους της παράταξης για μια Αιγιάλεια “ακόμα καλύτερη”.

Στη συνέχεια έδωσε οδηγίες για τις θέσεις της παράταξης για την Τοπική Κοινότητα του Αιγίου δεχόμενος από όλους τους τοπικούς συνεργάτες σκέψεις και προτάσεις οι οποίες εντάσσονται στο πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής της επομένης πενταετίας. Σημείωσε ότι ταυτόχρονα με τον προεκλογικό αγώνα μας απασχολεί το ίδιο και ακόμα περισσότερο η υλοποίηση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη πόλη και η προώθηση τους στον όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο.

Τέλος έγινε ενδεικτικά αναφορά σε δράσεις της Δημοτικής Αρχής που αφορούν την Τοπική Κοινότητα, παραλιακό μέτωπο, ανάπλαση Μητροπόλεως, οδοποιία, δημιουργία κοινοχρήστων χώρων, παιδικών χαρών κλπ.