Συνάντηση για τα ΤΕΙ Δυτ.Ελλάδας στο Δημαρχείο Αιγίου

Στο πλαίσιο της υποστήριξης της λειτουργίας των Τμημάτων του ΤΕΙ Δυτ.Ελλάδας στο Αίγιο ,πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο ευρεία σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου, της πρώην Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας κ.Σίας Αναγωστοπούλου, του Προέδρου του ΤΕΙ  Δυτ.Ελλάδας κ Βασίλη.Τριανταφύλλου και των Αντιπροέδρων κ Κων/νου Κουτσογιάννη και κ. Γιώργου Σαλάχα.

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες και οι κ.κ.Χρήστος  Σπηλιωτόπουλος και Δημήτρης Φιλιππάτος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε σε κλίμα αγαστής συνεργασίας, η θεσμοθέτηση και η λειτουργία νέων Τμημάτων 2ετούς φοίτησης που θα συνάδουν με την ακαδημαϊκή νοοτροπία των ΤΕΙ  αλλά και με την τοπική κοινωνία.

Επιπλέον συζητήθηκε ο τρόπος που θα προχωρήσει η ολοκλήρωση των υποδομών καθώς επίσης και η διαμόρφωση προγραμματικής συμφωνίας για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Στο πλαίσιο εξάλλου της έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς εξετάστηκε επίσης το ζήτημα της βελτίωσης της φιλοξενίας και διαβίωσης των φοιτητών στην πόλη του Αιγίου για το οποίο θα υπάρξει και στενότερη συνεργασία με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων.