Συνάντηση Βασιλικής Ψυχράμη με τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Αιγιαλείας

Σε κλίμα σύμπνοιας και εμφανούς διάθεσης για καλή συνεργασία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η συνάντηση της υποψήφιας Δημάρχου Αιγιαλείας, επικεφαλής της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» Βασιλικής Ψυχράμη, με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Αιγιαλείας. Κοινή διαπίστωση, η αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου, ούτως ώστε Υπηρεσίες και Τμήματα να γίνουν πιο λειτουργικά και πιο αποτελεσματικά προς όφελος του πολίτη.

Μάλιστα, η κα Ψυχράμη ζήτησε από το προεδρείο του Συλλόγου να θέσει υπόψιν της τις προτάσεις του για το πώς πρέπει να διαμορφωθεί ο νέος Ο.Ε.Υ., δεδομένου ότι ο ισχύων θεωρείται απαρχαιωμένος και δεν εξυπηρετεί. Η υποψήφια Δήμαρχος, από την εννεαετή θητεία της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, γνωρίζει από… πρώτο χέρι τα προβλήματα λειτουργίας του Δήμου, έχοντας ήδη αναπτύξει πολύ καλή συνεργασία με τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Όπως της μετέφεραν, πολλές φορές οι δήμαρχοι έχουν φανεί ανακόλουθοι των προεκλογικών υποσχέσεων απέναντί τους, αφού δεσμεύονται για πράγματα που στην πράξη δεν είναι εφικτά, θεωρώντας πολύ σημαντική την γνώση λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών από μέρους της.

«Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι και η εκάστοτε Δημοτική Αρχή πρέπει να δουλεύουν σαν μέλη της ίδιας οικογένειας. Η όποια δυσλειτουργία μεταξύ τους συντελεί στην στασιμότητα του Δήμου και όχι στην πρόοδο. Το προσωπικό του Δήμου μας αποτελεί δύναμή του για την υλοποίηση των στόχων, είτε σχετίζονται με την ομαλή λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και την καθημερινότητα του πολίτη, είτε με την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού που έχουμε θέσει για τον Δήμο μας. Θα συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για να δώσουμε την μέγιστη αναπτυξιακή προοπτική», σχολίασε αμέσως μετά την συνάντηση, η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη.