Συνάντηση αντιπροσωπείας του Εργατικού Κέντρου με τη νέα Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιάλειας

Σε συνάντηση εργασίας με τη νέα Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κα Μαρία Ιατροπούλου, μετείχε Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023.

Η Αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Γεωργόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Σταύρο Λειβαδίτη και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ε.Κ. Αιγίου, Παναγιώτη Κουτσουμπή και Νίκο Παπαγιαννόπουλο, συζήτησε με την κα Ιατροπούλου για τις εργασίες οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς και για όλα τα θέματα της Λιμενικής Ζώνης και αποφασίστηκαν οι από κοινού ενέργειες, με στόχο την ανάπτυξη της πόλης μέσω του θαλασσίου μετώπου.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου, είναι και θα είναι πάντα αρωγός, σε όποια προσπάθεια γίνεται με στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, όπως αυτή που προβλέπει το νέο master plan του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Οι πολύπλευρες γνώσεις μας και η εμπειρία μας, είναι πάντα στη διάθεση οποιουδήποτε ενεργεί με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των εργαζομένων.