Συμπόρευση με το συνδυασμό ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ¨ ο Λευτέρης Λιακόπουλος

Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, η ενασχόληση με τα κοινά είναι μονόδρομος.

Η μέχρι τώρα εφαρμοσμένη πολιτική των ίδιων προσώπων που ανακυκλώνονται στο δημοτικό σκηνικό του τόπου μας, αποδείχθηκε αναποτελεσματική.

Τα ίδια αυτά πρόσωπα προωθώντας την εμπειρία τους στην τοπική αυτοδιοίκηση ως λύση στα προβλήματα του τόπου μας, μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση, μια κατάσταση με γειτονιές που ερήμωσαν, με μία πόλη στα πρόθυρα της απόλυτης εγκατάλειψης και με ένα δήμο που δεν έχει ταυτότητα.

Έχουμε ανάγκη από μία καλύτερη κοινωνία, μία κοινωνία η οποία θα έχει μέλλον για εμάς, την νέα γενιά, το οποίο θα διαδραματίζεται στον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.

Όλα τα ανωτέρω με ώθησαν να ασχοληθώ για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να αποδεχθώ με χαρά και τιμή την πρόταση της κας. Βασιλικής Ψυχράμη, στης οποίας το πρόσωπο βλέπω την ανεξάντλητη επιθυμία για δουλειά και πάνω από όλα την αγάπη για τον τόπο της.

Σύντομο Βιογραφικό:

Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1985 στο Αίγιο. Αποφοίτησα το 2007 από το τμήμα κλασικής Φιλολογίας της σχολής ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Το 2010 απέκτησα και τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη διδακτική των Αρχαίων Ελληνικών. Έκτοτε δραστηριοποιούμαι με τη παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων, καθώς και στο χώρο της εστίασης. Επίσης η αγάπη μου για τα κοινά και τον πολιτισμό, έχει ως αφετηρία την Θεατρική Ομάδα ‘’ Απόφοιτοι’’  έχοντας ενεργή συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις.