Συμμετοχή των Παιδιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων “Ήλιος” σε Τουρνουά Rapid στο Αίγιο

Συνέχεια των αγωνιστικών παρτίδων σκάκι για τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, με την παρουσία τους σε επίσημο τουρνουά Rapid που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου στο Αίγιο, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τοπικά σωματεία των περιοχών του Δήμου Αιγιάλειας και του Δήμου Πατρέων.

Κοντά στα παιδιά και στις προσπάθειες που καταβάλλουν στο σκάκι παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Ρόζος μαζί με τα μέλη, Φώτη Χριστόπουλο και Χρήστο Μαραγκόπουλο. Επίσης, παρών ήταν και ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και νυν αντιπρόεδρος του Α΄ Λυκείου Αιγίου Διονύσης Τσουκαλάς, ο οποίος γνωρίζεται προσωπικά με τον Γιώργο Ρόζο από την προηγούμενη πετυχημένη κοινή τους θητεία στο Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄ Γυμνασίου, ενώ δηλώνει και “φαν” στις ποικίλες δραστηριότητες του πολιτιστικού συλλόγου.

Συνεπείς στις δεσμεύσεις τους οι άνθρωποι του συλλόγου, μέσω των συνεργασιών τους με τα τοπικά αθλητικά σωματεία, δίνουν την ευκαρία στα παιδιά που συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές να αγωνίζονται σε επίσημες σκακιστικές διοργανώσεις και να αποκτούν παράλληλα πολύτιμες εμπειρίες.