ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»: Βράβευση μαθητών και μαθητριών σε μαθητές που αρίστευσαν το 2016

Το Δ.Σ. του Φιλοπροοδευτικού και Μορφωτικού Συλλόγου Παρασκευής “Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ” αποφάσισε:

 

Α. Τη χορήγηση τιμητικών επαίνων σε όλους τους μαθητές που αρίστευσαν το έτος 2016 των οποίων ένας τουλάχιστον γονέας τους έχει καταγωγή από την Παρασκευή και φοιτούν σε Γυμνάσιο ή Λύκειο του Αιγίου σε ειδική τελετή με τη λήξη του σχολικού έτους.

Β. Αξιοποιώντας την προσφορά της Ελένης Τροβά  στην μνήμη της αγαπημένης της νονάς, θείας και συμπατριώτισσας Παρασκευής Αριστομένους Μανούσου αποφάσισε τα εξής:

  1. Την χορήγηση ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή (Laptop) στον καλύτερο μαθητή ή μαθήτρια Γυμνασίου και στον καλύτερο μαθητή ή μαθήτρια Λυκείου για το έτος 2016.
  2. Δικαίωμα διεκδίκησης έχουν τα παιδιά των οποίων ένας τουλάχιστον γονέας τους έχει καταγωγή από την Παρασκευή και φοιτούν σε Γυμνάσιο ή Λύκειο του Αιγίου.
  3. Oι υπολογιστές θα χορηγηθούν στα παιδιά που θα συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο βαθμό προαγωγής ή απόλυσης για το Γυμνάσιο και το Λύκειο αντίστοιχα Σε περίπτωση ίσου βαθμού θα προτιμηθεί το παιδί που φοιτά στην μεγαλύτερη τάξη. Αν οι ισοβαθμήσαντες φοιτούν στην ίδια τάξη θα προτιμηθεί το παιδί που ο πατέρας του δηλώνει το μικρότερο εισόδημα.
  4. Επικυρωμένο αντίγραφο του ελέγχου επίδοσης ή του απολυτήριου τίτλου, θα πρέπει να κατατεθεί στα γραφεία του Συλλόγου εντός επτά (7) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
  5. Η παρούσα απόφαση να κοινοποιηθεί στα Γυμνάσια και Λύκεια του Αιγίου, να δημοσιευθεί στις εφημερίδες του Αιγίου και να τοιχοκολληθεί σε κεντρικά σημεία του χωριού και του Αιγίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΑΡΓ. ΜΠΑΧΟΣ                                                     ΓΙΑΝ.ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ