Συγχαρητήρια Ν.Π.Δ.Δ. Αιγιάλειας σε Ανδρέα Γεωργίου και Ανδρέα Μπαχό

Στη Νορμανδία της Γαλλίας επισφραγίστηκε για ακόμα μία φορά το έργο που παράγει ο Αθλητικός Σύλλογος «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς». Οι νέες διακρίσεις αθλητών μας στην παγκόσμια Γυμνασιάδα μόνο υπερηφάνεια προκαλούν σε όλους τους Αιγιαλείς, σημειώνει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος, που με αφορμή τις επιδόσεις των αθλητών Ανδρέα Γεωργίου στον ανοιχτό στίβο και Ανδρέα Μπαχού στο βάδην, απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές στο Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» αλλά και προσωπικά στους αθλητές μας που διακρίθηκαν.

«Με  την  παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκπληκτική επίδοση των αθλητών σας, Ανδρέα Γεωργίου και  Ανδρέα Μπαχού, στην διάρκεια της παγκόσμιας Γυμνασιάδας  στην Νορμανδία της Γαλλίας.

 Οι διακρίσεις αυτές προάγουν τον αθλητισμό στον Δήμο μας και φανερώνουν το υψηλό επίπεδο οργάνωσης του Συλλόγου σας, τόσο σε διοικητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο. 

Εύχομαι ολόψυχα ανάλογη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον» αναφέρει απευθυνόμενος στο Δ.Σ. του Αθηνόδωρου ο κ΄.Ανδριόπουλος.

*ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Με μεγάλη χαρά

σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια  για την εκπληκτική επίδοση σας στον ανοιχτό στίβο, στην διάρκεια της παγκόσμιας Γυμνασιάδας στην Νορμανδία της Γαλλίας.

  Η επίδοση που κέρδισες είναι η απόλυτη επιβράβευση   της προσπάθειας και των θυσιών που κατέβαλες για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο.

Συνέχισε να δουλεύεις  με επιμονή και υπομονή. Διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση από το να βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. 

 Εύχομαι ολόψυχα να έχεις ανάλογες επιτυχίες στη ζωή σου και να κατακτήσεις πολλές διακρίσεις  στο μέλλον, οι οποίες θα μας χαρίσουν ανεκτίμητες στιγμές εθνικής υπερηφάνειας».

*ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΧΟ:  «Σας συγχαίρω

θερμά για την θέση που κατεκτήσατε στα 20χλμ. βάδην, 1ος πανελληνιονίκης στην κατηγορία Κ23 και 3ος στην μεγάλη κατηγορία ανδρών.

Η διάκριση αυτή αποτελεί εχέγγυο για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού το οποίο διαγράφεται λαμπρό.

Συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους».