Συγκινητική η ανταπόκριση στο μάθημα παρασκευής πρόσφορου

Μεγάλη απήχηση είχε το μάθημα παρασκευής πρόσφορου που διοργάνωσε η  τοπική μας Εκκλησία, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.

Το μάθημα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα στο Ενοριακό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Φανερωμένης Αιγίου.

Τη διαδικασία παρασκευής πρόσφορου  δίδαξε εμπράκτως η κ. Βασιλική Αργυροπούλου, ενώ τις δικές του γνώσεις πρόσφερε και ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης Αιγίου π. Αθανάσιος Λιακόπουλος.

Η ανταπόκριση των ενδιαφερομένων ήταν μεγάλη, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια στην τοπική μας Εκκλησία που προχωρά σε τέτοιες πρωτοβουλίες, με σκοπό τη διατήρηση της παράδοσης και την εκπαίδευση των πιστών σχετικά με τον τρόπο παρασκευής του ενζύμου προσφόρου, απαραίτητου συστατικού στοιχείου για την τέλεση του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας. 

Το μάθημα θα συνεχιστεί κάθε Τετάρτη στις 5 μ.μ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972162153 (κ. Βασιλική Αργυροπούλου) και 6945947680 (π. Αθανάσιος Λιακόπουλος).