Αιγιάλεια: Συγκινητική ανταπόκριση στη δράση συλλογής τροφίμων για την ενίσχυση ευάλωτων πολιτών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση συλλογής τροφίμων, εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, για την ενίσχυση ευάλωτων πολιτών της Αιγιάλειας, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Αντιδημαρχίας Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολίτικης και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρες 10.00 π.μ.-14.00μ.μ., εθελοντές ήταν σε σούπερ-μάρκετ της Αιγιάλειας και ενημέρωναν για την συγκεκριμένη δράση που είχε σκοπό να μη στερηθεί κανένας συνάνθρωπός μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, αγαθά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα.

Η ανταπόκριση του κόσμου, σε Αίγιο, Ακράτα, Διακοπτό και Σελιανίτικα, όπου έγινε η δράση, ήταν συγκινητική και είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας συσκευασμένων τροφίμων, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την ευαισθητοποίηση και την αλληλεγγύη των δημοτών για όσους έχουν ανάγκη.

Στην Ακράτα η συλλογή τροφίμων έγινε με συνεργασία του Δήμου Αιγιαλείας και του παραρτήματος της Ανατολικής Αιγιαλείας «Κελάρι της Αγάπης» στο Κράθιο!

«Δράση σαν αυτές τιμούν τον τόπο μας, για τη μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας και αποδεικνύουν ότι το Αναστάσιμο Μήνυμα είναι ζωντανό στις καρδιές μας!

Ευχαριστούν για την εθελοντική τους προσφορά το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι της Δ.Ε. Ακράτας, την κοινωνική λειτουργό της Πρόνοιας του Δήμου μας, τον πατέρα Νικόλαο Μεντζελίδη, την πρεσβυτέρα Καλλιόπη Μεντζελίδη και την κα Βασιλική Αναστασίου!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος Διοικητικής Υποστήριξης και Οικονομικών και αρμόδια για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος των Δημοτικών Ενοτήτων Ακράτας και Αιγείρας, Μαρία Σταυροπούλου.

Η αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας, Διαμάντω Καρτσωνάκη – Βασιλακοπούλου και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Μαρία Τσουκαλά ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους, τα σούπερ-μάρκετ για την συνεργασία τους και πάνω απ’ όλα τους δημότες για την μεγάλη ανταπόκρισή τους στη δράση.

Σε τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία, που κάθε  νοικοκυριό δοκιμάζεται για να ανταποκριθεί στις τόσες πολλές υποχρεώσεις του, η προσφορά είναι πολύτιμη! Γιατί είναι προσφορά από το υστέρημα και όχι το περίσσευμα!