Στo «IntraLab» Αιγίου για αιματολογικές εξετάσεις οι «μελανόλευκοι»

Με απογευματινή προπόνηση που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Το σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο, ξεκίνησε (για κάποιους) από νωρίς το πρωί, καθώς ένα γκρουπ 9 ποδοσφαιριστών μας, με επικεφαλής το γενικό αρχηγό Χρήστο Σωτηρόπουλο, βρέθηκε στο διαγνωστικό εργαστήριο «IntraLab», προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, με τους παίκτες μας να συνεργάζονται άψογα με την υπεύθυνη του τοπικού καταστήματος Έφη Νικολοπούλου, την ιατρό Oriana Cicirelli αλλά και το προσωπικό τού εν λόγω διαγνωστικού εργαστηρίου, το οποίο λειτουργεί εδώ και τρεις μήνες στην πλατεία Αγίας Λαύρας και συγκεκριμένα επί της οδού Ζαΐμη 13. (Στη φωτογραφία διακρίνεται η αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών μας με τις κ. Νικολοπούλου και Cicirelli, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό).

Αιματολογικών εξετάσεων συνέχεια την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, όπου στο τοπικό υποκατάστημα της «IntraLab» θα βρεθούν το δεύτερο και τρίτο γκρουπ των ποδοσφαιριστών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές τού Παναιγιαλείου ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση, το προσωπικό και την επιστημονική ομάδα τής «IntraLab», που φέτος είναι χορηγός στην προσπάθειά μας για καλύτερα αποτελέσματα και σημαντικές νέες διακρίσεις.

Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το συγκεκριμένο διαγνωστικό εργαστήριο, που με την διακεκριμένη ιατρική ομάδα και το εξειδικευμένο προσωπικό του συμβάλλει τα μέγιστα στην υγεία και καλή αγωνιστική κατάσταση των παικτών μας.