Στρογγυλή Τράπεζα στο Δήμο Αιγιαλείας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου “F.A.M.E. ROADστο οποίο συμμετέχει ως εταίρος ο Δήμος Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί  Στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Η σημασία του branding στην προώθηση του τόπου» την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 στις 18.00 στο πρώην Δημαρχείο Συμπολιτείας (Ροδοδάφνη Αιγίου).

Σκοπός της εκδήλωσης – μεταξύ άλλων- αποτελεί και η ενημέρωση για τις προτεινόμενες δραστηριότητες branding στην περιοχή της Αιγιάλειας που στόχο έχουν την τουριστική ανάπτυξή της και τη μετεξέλιξή της ως τουριστικό προορισμό.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας zoom. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/j/84488739671

Σημειώνεται ότι το ευρωπαϊκό έργο “ F.A.M.E. ROAD ”- Food Art Movement EnergyThe Road to Country Experience είναι ένα πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας το οποίο βασίζεται στη διατήρηση και ανάδειξη της τοπικής ταυτότητας μέσα από τέσσερις πυλώνες, τους λεγόμενους F.A.M.E. (Food, Art, Movement, Energy) δηλαδή Τοπικά Προϊόντα Aγροδιατροφικού Tομέα – Τέχνη και Πολιτισμός – Βιώσιμη Κινητικότητα – Πράσινη Ενέργεια και αποσκοπεί στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής της Αιγιάλειας και την ανάδειξή της ως τουριστικού προορισμού μέσω μιας ολοκληρωμένης και αειφόρου προσέγγισης.