Στο Παναγιωτοπουλέικο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αιγιάλειας τους πολίτες για τις καθιερωμένες ευχές

Τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος αντάλλαξαν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, οι αντιδήμαρχοι και μέλη του δημοτικού συμβουλίου Αιγιάλειας με τους πολίτες στο Παναγιωτοπουλέικο αρχοντικό, σήμερα, πρώτη μέρα του χρόνου.

Νωρίτερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και αγάπη σε όλους. Στο ίδιο πνεύμα και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και ευτυχία στον καθένα προσωπικά και κυρίως τόνισε  η νεολαία να βρει το δρόμο που της αξίζει.

Μετά το τέλος της δοξολογίας ο Δήμαρχος Αιγιάλειας, ως πρώτος πολίτης του Δήμου υποδέχτηκε τους δημότες ευχές στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου.

Ευχές έσπευσε να ανταλλάξει με το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, ο Σεβασμιωτάτος κ.κ. Αμβρόσιος, ενώ το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Μπούνιας, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Βάσω Ψυχράμη με το σύζυγό της και Διευθυντή της Π.Ε.Σ. κ. Μίλτο Σταυρόπουλο, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Περικλής Παπαγιαννακόπουλος,  η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κ. Μαρία Τσουκαλά, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας κ. Γιώργος Γιοβάς, ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης Στράτος Βαρδάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου κ. Ανδρέας Σοφέτης, ο Πρόεδρος της Α/θμιας Εκπ/σης Δήμου Αιγιάλειας κ. Δημήτρης Μαρινόπουλος,  ο τ. Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Φιλιππόπουλος, Βασίλης Χριστόπουλος, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας Μαίρη Χρονοπούλου, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Σ. Νίκος Μιχαλόπουλος, ο Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελλοπόνησου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σωκράτης Μαυρίδης,  ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΕΚ κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, αξιωματικοί των σωμάτων ασφαλείας και πολλοί συμπολίτες.

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί