Στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Νικολεΐκων η Ιερά Εικόνα τής Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Ο Πρωτοπρεσβύτερος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Νικολεΐκων, ενόψει της εορτής της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου το ερχόμενο Σάββατο (28 Ιουλίου), ενημερώνουν τους ευλαβείς χριστιανούς της περιοχής τα εξής:

Α) Την Παρασκευή, παραμονή της εορτής της, θα γίνει η υποδοχή τής Ιεράς Εικόνας, που προέρχεται από την Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Λυκόβρυσης Αττικής και η οποία θα παραμείνει στον Ιερό Ναό για προσκύνημα από τους πιστούς. Στις 7.30μ.μ. θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός, ιερουργούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Καλλινίκου Πουλή, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας, ενώ στις 9μ.μ. θα γίνει λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στην κοινότητα με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Αιγίου.

Β) Το Σάββατο, ανήμερα της εορτής της, στις 7π.μ. θα τελεστεί Όρθρος και ακολούθως Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών, π. Καλλινίκου Πουλή. Τους ύμνους θα αποδώσουν οι ιεροψάλτες του Ιερού Ναού κ. Χρήστος Κατεργάρης και κ. Θεόδωρος Δημητρακόπουλος.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί όπως συμμετάσχουν στην εορτή, αποδεικνύοντας έτσι τον σεβασμό και την αγάπη τους προς την Αγία Ειρήνη.