Στην Π.Ε.Σ. η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά

Στις 10 το πρωί έφτασε στα γραφεία της Π.Ε.Σ. η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά, δίνοντας έτσι το στίγμα από το Αίγιο, ότι η χώρα μπορεί να προχωρήσει μπροστά μόνο εάν στηριχθεί στον πρωτογενή τομέα.

Την Πρόεδρο συνόδευσαν ο βουλευτής Αχαΐας κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο βουλευτής Ηλείας κ. Γιάννης Κουτσούκος και ο υπεύθυνος αγροτικού τομέα του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Τζελέπης.

Στα γραφεία της Π.Ε.Σ. την υποδέχτηκαν ο Διευθυντής της ΠΕΣ κ. Μίλτος Σταυρόπουλος και ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Σωτηρόπουλος, ενώ το παρόν έδωσαν η αναπληρώτρια δημάρχου κ. Βασιλική Ψυχράμη, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος , ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας κ. Φάνης Σταυρόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Ηρακλής Ρούπας, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιάλειας και δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μαρινόπουλος καθώς και στελέχη της Π.Ε.Σ.

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Σ. κ. Σωτηρόπουλος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διαδρομή της ΠΕΣ καθώς και στην εξαγωγική της δραστηριότητα σε πολλές χώρα του εξωτερικού.

Ο Διευθυντής της Π.Ε.Σ. κ. Μίλτος Σταυρόπουλος ζήτησε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ μιας και η νέα ΚΑΠ προβλέπει σταδιακές μειώσεις για την τιμή και την ενίσχυση της σταφίδας. “Είναι αναγκαίο η παραγωγή να παραμείνει ζωντανή και οι αγρότες να παραμείνουν στην καλλιέργεια της γης” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταυρόπουλος.

Η Αντιδήμαρχος κ. Ψυχράμη, αναπλήρωσε το Δήμαρχο που βρισκόταν στην Αθήνα και ζήτησε να στηριχθούν όλες οι υγιείς επιχειρήσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο σχέδιο κατάργησης των Υποθηκοφυλακείων της Αιγιάλειας, ζητώντας αυτό να αποφευχθεί.

Η κ. Γεννηματά έδειξε ενθουσιασμένη από την πορεία της ΠΕΣ και υποστήριξε ότι πάση θυσία πρέπει να στηριχθούν οι παραγωγοί, ενώ τόνισε ότι η Κυβέρνηση οφείλει να ενσκύψει με το απαιτούμενο ενδιαφέρον σε όλες τις υγιείς επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες που κόντρα στην φορολογική πολιτική παλεύουν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους.
Κατόπιν η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΠΕΣ και χαιρέτησε έναν-έναν όλους τους εργαζομένους ενώ ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου συσκευασίας της μαύρης κορινθιακής σταφίδας.