Στα Χανιά από το πρωί ο Παναιγιάλειος

ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΜΟΝΑΧΗ ΕΛΙΑ» ΟΙ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

 

Στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί η αποστολή του Παναιγιαλείου, που έφτασε ακτοπλοϊκώς στην κρητική πόλη, προκειμένου αύριο να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την έβδομη αγωνιστική τού φετινού πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ.

Η «μελανόλευκη» αποστολή, που επέλεξε ο Μουράτ Σεροπιάν, αποτελείται από 20 συνολικά παίκτες. Πρόκειται για τους Σταυριανό, Μπαλτιμά, Σπίνουλα, Σανδραβέλη, Γκοτσούλια, Μπουτζίκο, Ιωάννου, Ακπαρίδη, Τζημογιάννη, Σταμογιάννο, Τσατσαρή, Νάστο, Ουρτάδο, Πόνσε, Μίλιεβιτς, Μπουρλάκη, Σκαρτσίλα, Σεχολάρι, Διαμαντόπουλο και Μπούνα. Εκτός έμειναν οι Ανδρούτσος, Ρέλλας, Μωϋσίδης, Ζάμπα, Κατσικοκέρης, καθώς και οι «μικροί» Παπαδόπουλος, Στίκας και Μπεκατώρος που χθες συμμετείχαν με την ομάδα Νέων (Κ20) στο ματς κόντρα στην Καλλιθέα για το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Για σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση (ξεμούδιασμα) στο βοηθητικό γήπεδο «Μοναχή Ελιά» του Α.Ο. Χανίων ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα (4μ.μ. – ΟΤΕ TV) απέναντι σε μια ομάδα που «μετρά» τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (εντός έδρας από την ΑΕΚ).

Άπαντες στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» γνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης, όπου στόχος τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών είναι, όχι μόνο να συνεχιστούν οι πολύ καλές εμφανίσεις τού τελευταίου διαστήματος, αλλά και να συνοδευτούν από ένα θετικό αποτέλεσμα.