Στα «μελανόλευκα» ο Χρήστος Κοντοχρήστος

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κοντοχρήστο. Ο 26χρονος αριστερός μπακ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία τού συλλόγου μας, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.

Ο «μελανόλευκος» (πλέον) ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις και από τη Super League (τη σεζόν 2012-13 με τον Πανιώνιο), έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Παναχαϊκής και της ΑΕΛ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μοντάνα στην Α’ Εθνική Βουλγαρίας, μετρώντας συνολικά 13 συμμετοχές.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός αμυντικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναιγιαλείου, τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και παράλληλα πολύ ικανοποιημένος που ανήκω πλέον στην ομάδα του Παναιγιαλείου. Υπόσχομαι πως θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζω πως η μεγάλη δύναμη του Παναιγιαλείου είναι ο κόσμος του, τον οποίο περιμένω να μας στηρίξει, έτσι ώστε όλοι μαζί να ανεβάσουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι τον ιστορικό αυτό σύλλογο».