Σκόρπισε κέφι ο Χορευτικός ΄Ομιλος Αιγίου στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας

Η τελευταία για το 2015 εκδήλωση δύο τμημάτων του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγίου την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 στις 12.00.

Κατόπιν συνεννοήσεως  με τον Εμπορικό Σύλλογο, τα παιδιά του Χορευτικού ξεκίνησαν χορεύοντας  από Ερμού, κατέβηκαν μέχρι Κολοκοτρώνη, ανέβηκαν πάλι την Ερμού, συνέχισαν στο πρώτο τμήμα της Μητροπόλεως,  έστριψαν χορεύοντας στην Ανδρ. Λόντου  πέρασαν από Ευθ. Γάτου,  Ανδρ. Λόντου,  Πετμεζά ,  Κλ. Οικονόμου για να καταλήξουν στην πλατεία Αγ. Λαύρας.

Εκεί οι  νεαροί Θρακιώτες  χόρεψαν ακούγοντας Θρακιώτικα κάλαντα. Παρουσίασαν δε και 5 χορούς Θράκης που προκάλεσαν αίσθηση και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές. Ακολούθως οι νεαροί Νησιώτες παρουσίασαν χειροκροτούμενοι 5 χορούς Κέρκυρας και σε χασαπιά χόρεψαν Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα Ικαρίας.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησε τα παιδιά του Χορευτικού και τους δασκάλους τους και το Δ.Σ. για την εμφάνισή τους. Ακολούθησαν οι καθιερωμένες ομαδικές φωτογραφίες όλων των εμπλεκομένων.