Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο δυστύχημα

Με τραγικό τρόπο και σε ηλικία 32 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης, μετά από τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο της Αθήνας.

Όπως έχει γράψει το star.gr, το ατύχημα έγινε στις 08:20 της Πέμπτης, στην περιοχή του Ελληνικού, ενώ στο όχημα, που οδηγούσε ο τραγουδιστής, επέβαιναν δύο γυναίκες.

Το star.gr επικοινώνησε με άνθρωπο του «Teatro», το νυχτερινό κέντρο στο οποίο επρόκειτο να εμφανίζεται από αύριο, Παρασκευή, ο Παντελής. Συγκλονισμένος, ο εν λόγω άνθρωπος μας είπε ότι ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ ότι ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε το πρωί στο «Ασκληπιείο» της Βούλας και κατευθύνεται εκεί να δει τι συμβαίνει.
star.gr

Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα. Ακόμα διατηρούσε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ τραγούδια όπως τα «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».
protothema.gr