ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ – ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: ‘Εκοψαν την πίτα τους οι Αιγιώτες αθλητές

Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όµιλος Αιγιαλείας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα γραφεία του Συλλόγου Εισοδίων και Φιλοποίµενος (Σκαλάκια). Τα δύο τµήµατα του Οµίλου Σκοποβολής και Τοξοβολίας δραστηριοποιούνται στην Αιγιάλεια τα τελευταία χρόνια µε σηµαντικές επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Σταυρίδης ευχαρίστησε τους αθλητές για την παρουσία τους και όλοι µαζί ευχήθηκαν µία καλή αγωνιστική χρονιά µε µετάλλια και διακρίσεις.

Τα φλουριά ήταν αρκετά µε δώρα προσφορά από το Σύλλογο “ΚΕΝΤΑΥΡΟ”, τους επιχειρηµατίες Κωνσταντίνο Ραµπαβίλα, ∆ηµήτρη και Νίκο Φράγκο, Φώτη Γεωργακόπουλο και Παύλο Κούλη από το archeryshop.gr. 

Οι αθλητές του τµήµατος της ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ βρίσκονται σε εντατικούς ρυθµούς προετοιµασίας για τον αγώνα κατάταξης  που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή  5 Φεβρουαρίου στην Κερατέα, που όμως λόγω της έντονης χιονόπτωσης ο αγώνας αναβλήθηκε.

Οι Αιγιώτες τοξότες συνεχίσουν την προετοιμασία τους, για να συμμετέχουν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην Αγία Τριάδα Αργολίδος, στον αγώνα κατάταξης, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τον Πανελλήνιο. 

Πληροφορίες – εγγραφές στον τηλέφωνο 6972229748 (Σταύρος Σταυρίδης)