Σκοποβολή-Τοξοβολία: Ο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” “παρών “στο Συνέδριο για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό

υναµικό παρόν έδωσε ο Αθλητικός Όµιλος Αιγιάλειας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, σε περίπτερο που διέθεσε το Επιµελητήριο Αχαΐας, στο 1ο Συνέδριο για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισµό που διεξήχθη στην Πάτρα το περασµένο τριήµερο από Παρασκευή έως Κυριακή.

Ο Αιγιώτικος σύλλογος δραστηριοποιείται στα αθλήµατα της Σκοποβολής και της Τοξοβολίας µε πλούσια δράση και πολλά µετάλλια στο ενεργητικό του.

Το περίπτερο του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” από την πρώτη µέρα κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον για τα δύο αθλήµατα, ενώ γνώρισαν από κοντά τα τόξα (ολυµπιακό, σύνθετο και παραδοσιακό) που έχουν στηθεί στο χώρο.

Τα βλέµµατα τράβηξε και ο προτζέκτορας στο χώρο του περιπτέρου όπου παρουσίασε ξεχωριστές στιγµές µε την αγωνιστική δράση του συλλόγου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισµού κ. Αυγενάκης, όπου συνοµίλησε µε τον Πρόεδρο του Αιγιώτικου Συλλόγου κ. Σταύρο Σταυρίδη και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά την πορεία του αθλητισµού στην περιοχή µας. Ο Υφυπουργός επεσήµανε ότι ξεκινάει µια νέα εποχή για τον αθλητισµό και την ενίσχυσή του και ότι παρόµοιες δράσεις θα υλοποιηθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ  ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΛΙΓΑ∆Η

Το ∆.Σ. του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” ευχαριστεί θερµά το Επιµελητήριο Αχαΐας για την φιλοξενία και τη διάθεση του χώρου του περιπτέρου και ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο του Επιµελητηρίου Αχαΐας και επικεφαλής της Π.Α.Ε.Κ. κ. Αρίστο Τηλιγάδη για την πρόσκληση.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Εκτός από τον Υφυπουργό Αθλητισµού κ. Αυγενάκη το περίπτερο του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” επισκέφθηκαν ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.∆. Ιάσονας Φωτήλας, ο Αντιδήµαρχος Τουρισµού Στράτος Βαρδάκης, ο Πρόεδρος της ∆ηµοτικής Κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης, ο επικεφαλής της ΠΑΕΚ Αρίστος Τηλιγάδης, ο Πρόεδρος της ΣΚΟΕ και της Ελληνικής Τοξοβολίας Ελλάδος…., πολλά παιδιά και φίλοι του αθλήµατος.