Σκοποβολή “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”: Συμμετείχε με 4 αθλητές και έφερε 5 μετάλλια

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (27/03) αγώνας πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρός επιπέδου 1 (IPSC Level Ι Handgun) που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Αθλητικός Σύλλογος Πατρών (ΣΑΣΠ) στο σκοπευτήριο εντός του πεδίου βολής Αρόης Πατρών. Ο αγώνας περιλάμβανε 4 διαφορετικά στάδια με 76 βολές και έλαβαν μέρος σκοπευτές από διάφορους συλλόγους της Ελλάδος.

 

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» συμμετείχε με 4 αθλητές που πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και για μια ακόμη φορά έφεραν μετάλλια στο σύλλογο.

Κατηγορία STANDARD
2ος Μούρτζης Ζήσημος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ) 

Υποκατηγορία STANDARD Junior
1ος Ζαντές Ανδρέας (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

Υποκατηγορία STANDARD Senior
1ος  Μούρτζης Ζήσημος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

2ος  Γιαννακόπουλος Γεώργιος

Υποκατηγορία PRODUCTION OPTICS LIGHT Senior
3ος Σταυρίδης Σταύρος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

Σε ρυθμό προπονήσεων

Τις Κυριακές, όταν δεν συμμετέχουν σε αγώνες εκτός Αιγίου, μεταβαίνουν στο σκοπευτήριο του ομίλου στην Κουνινά, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο και πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους. Ο σύλλογός ιδρύθηκε το 2014. Είναι αναγνωρισμένος από τη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΓΓΑ) και είναι μέλος της ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΟΕ) και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ (E.O.T). Εδρεύει στο Αίγιο και διαθέτει υπαίθριο σκοπευτήριο και ξεχωριστό Κέντρο Τοξοβολίας σε κλειστό χώρο στο Αίγιο, στα “Σκαλάκια” επί της οδούς Φιλοποίμενος.. Προάγει τα αθλήματα της σκοποβολής και της τοξοβολίας. Αγωνίσματα σκοποβολής: Σταθερό Στόχος 25μ., Σκοποβολή I.P.S.C. Αγωνίσματα τοξοβολίας:Ολυμπιακό τόξο, Total Field Game (T.F.G.)