Σκοποβολή Αίγιο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”: Γιαννακόπουλος χρυσός και Σταυρίδης χάλκινος για το 2018

ΑΠΟΝΟΜΕΣ 2018

Δύο αθλητές του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Αιγιάλειας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” διέγραψαν μια αξιοζήλευτη σκοπευτική πορεία για το 2018. Πρόκειται για τους αθλητές Γιαννακόπουλο Γεώργιο, ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στην κατηγορία STANDARD Senior καιο  13χρονος Σταυρίδης ∆αµιανός (χάλκινο μετάλλιο) στην κατηγορία STANDARD Junior.

Οι αθλητές όλη τη χρόνια έκαναν σκληρή προπόνηση στο σκοπευτήριο του Αιγιώτικου Συλλόγου στην Κουνινά Αιγίου και συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο για το πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚ.Ο.Ε. ΓΙΑ ΤΟ 2019

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 πραγµατοποιήθηκε στη Σαλαµίνα ο πρώτος αγώνας σκοποβολής IPSC Κύπελο ΣΚ.Ο.Ε. για την Γ’ ζώνη. Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όµιλος Πυροβόλου Όπλου Σαλαµίνας.

Οι αθλητές του «Κένταυρου» έξω από το Δημαρχείο Σαλαμίνας

Συµµετείχαν σε αυτόν συνολικά 164 σκοπευτές από το µεγαλύτερο µέρος της χώρας και µαζί τους και επτά (7) αθλητές του Αιγιώτικου Σκοπευτικού Οµίλου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ».

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής οι αθλητές ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους σε έναν αγώνα πολύ απαιτητικό µε έντονο συναγωνισµό. Τα εννέα στάδια που είχαν να εκτελέσουν ήταν πολύ καλά σχεδιασµένα και δεν άφηναν κανένα περιθώριο για λάθος. Το αγωνιστικό µέρος ολοκληρώθηκε µετά τις 16:30 και οι αθλητές µετέβησαν στο ∆ηµαρχείο της Σαλαµίνας για τις απονοµές στους νικητές των κατηγοριών, από τη ∆ήµαρχο Σαλαµίνας κ. Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου. Οι απονοµές άρχισαν στις 17:30 παρουσία της δηµάρχου Σαλαµίνας, δηµοτικών συµβούλων, αλλά και υποψήφιων δηµοτικών και περιφερειακών συµβούλων.

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» βρέθηκε στο βάθρο και στις απονοµές του αγώνα της Σαλαµίνας µε τον Σταυρίδη Δαμιανό στην 2η θέση στην κατηγορία STANDARD Super Junior, τις Φράγκου Μαρία  και Αντωνάκη Βανέσσα για τη 2η και 3η θέση στην κατηγορία STANDARD Ladies, ενώ o «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» κατέλαβε την τρίτη θέση στο οµαδικό της κατηγορίας STANDARD µε τους Παπαχριστόπουλο Βασίλειο, Γιαννακόπουλο Γεώργιο και Φράγκου Μαρία.

Οι αθλητές του «Κένταυρου» στην 3η θέση στο ομαδικό με
τη Δήμαρχο Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου στις βραβεύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Σαλαμίνας στέκεται έμπρακτα αρωγός στο Σκοπευτικό Σύλλογο της πόλης

Από τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» συµµετείχαν ακόµα οι Κτιστάκης Νικόλαος που κατέλαβε την 23 θέση στην γενική κατάταξη της κατηγορίας STANDARD και ο Σταυρίδης Σταύρος που ήταν 9ος στην κατηγορία CLASSIC.

 

Από την έντυπη έκδοση “ΤυποΣπορ” – “ΤΥΠΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” 

Δαμιανός Σταυρίδης (2ος)
Μαρία Φράγκου, Βανέσσα Αντωνάκη