Σκληρή γλώσσα Αμβροσίου προς Πατριάρχη και Αρχιερείς: “Η Ορθοδοξία παραδόθηκε πλέον εκ των έσω!”

Πιστός στον αγώνα του για τη διάσωση της Ορθοδοξίας μας, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος επανέρχεται δριμύτερος μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο, γράφοντας ότι «ο Χριστός και η Εκκλησία διώκονται και ο εχθρός τώρα πλέον είναι εντός των τειχών». Αναφέρει ότι “στο δαιμονικής εμπνεύσεως σχέδιο παραδόθηκαν όλοι αμαχητί: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, η Αρχιεπισκοπή Αμερικής και η Εκκλησία της Ελλάδος» και  μεταξύ άλλων αναφέρει: 

– ” Το εικονίδιο, που σας παραθέτω παρακάτω σήμερα, δείχνει ότι διώκεται και καταδιώκεται ένα πλοιάριο, μέσα στο οποίον ευρίσκεται ο Σωτήρ του κόσμου, ο Χριστός μας, και οι Μαθηταί Του, οι Άγιοι Απόστολοι της Εκκλησίας του Χριστού. Ρίψτε μια προσεκτική ματιά! Κάτω από το πλοιάριο ευρίσκεται ένα πλήθος διαφορετικών ανθρώπων, οι οποίοι εν χορώ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ το πλοιάριον! Δηλ. διώκουν τον Χριστόν  μας! Προέρχεται από το Άγιον Όρος και απεικονίζει την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ! Αγιογράφος, εμπνεόμενος από τον Ουρανό, ζωγράφισε αυτόν τον Πίνακα  κατά το έτος 1817! Φέρει την επιγραφή: «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ»!!! 

Ως ελάχιστος εν τοις Αδελφοίς μου Επίσκοπος της Εκκλησίας του Χριστού, ως ένα σκουπίδι, το οποίον όμως βρίσκεται ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,  τολμώ να σας είπω, ότι η απεικόνισις αυτή ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΜΑΣ!

Με αφορμή τον δαιμονικής εμπνεύσεως ΚΟΡΩΝΟΪΟ οι εχθροί της Πίστεως  βάλθηκαν να διαλύσουν τον Χριστιανισμό και να κλείσουν τις Εκκλησίες!
Στο δαιμονικής εμπνεύσεως αυτό Σχέδιο παραδόθηκαν -δυστυχώς- ΑΜΑΧΗΤΙ ΟΛΟΙ! Ο Οικουμενικός Πατριάρχης,  η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι…οι…. οι…..και η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
Προσκαλούν τους χριστιανούς να προσέρχωνται στο Ναό του Θεού με μειωμένην την πίστιν των, και με τον τρόπον αυτόν, όσοι θα το εφαρμόζουν, ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, από εκείνους υπέρ των οποίων προσφέρεται η αναίμακτος Θυσία! Φορώντας τη μάσκα, καθώς προσερχόμεθα στο Ναό του Θεού, αποδεικνύουμε, ότι ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΘΑ ΣΤΟ ΘΕΟ και στη ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! Εμπιστευόμεθα στον εαυτό μας,  γι αυτό και φοράμε τη μάσκα! Άρα, όταν ο ιερεύς θα εκφωνήση την δέησιν «υπέρ του αγίου Οίκου τούτου και των μετά πίστεως, ευλαβείας και φόβου Θεού εισιόντων εν αυτώ»  δεν συμπεριλαμβάνονται και οι «μασκαράδες», όσοι δηλ. προσερχόμενοι στον Οίκο του Θεού, για να προσευχηθούν, εμπιστεύονται στη μάσκα, που φορούν, και όχι στον Θεό, δτι δεν θα κολλήσουν από τον Κορωνοϊό! 
Εμείς, με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, κράζουμε: 

* ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΤΉΡΑ ΧΡΙΣΤΌΝ:  «ΚΥΡΙΕ, ΣΩΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΣΕΙΣ»

* ΚΑΙ ΠΡΌΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΊΑΝ ΘΕΟΤΌΚΟΝ:«ΤΗΝ ΠΑΣΑΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΤΙΘΗΜΙ ΜΗΤΕΡ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΦΥΛΑΞΟΝ ΗΜΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗΝ ΣΟΥ»!

 ΑΜΗΝ.  

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 18 Οκτωβρίου 2020

 

Διαβάστε όλο το άρθρο http://mkka.blogspot.com