Σημεία εναπόθεσης χαρτοκιβωτίων για τα καταστήματα ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας

Προς το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο Αιγιαλείας κ.  Θανάση Παναγόπουλο απευθύνεται ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας, ζητώντας να επιτραπεί η προσωρινή χρήση σε συγκεκριμένα σημεία, ώστε οι έμποροι να εναποθέτουν και να ανακυκλώνουν τα αποσυσκευασμένα χαρτοκιβώτια των επιχειρήσεων τους.

Η επιστολή αναφέρει:

“Κύριε Δήμαρχε,

Το Προεδρείο του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, μπροστά στην απελπιστικά δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ολόκληρη η Αιγιάλεια, λόγω των σκουπιδιών, πήρε την πρωτοβουλία εθελοντικά να προτρέψει τον εμπορικό κόσμο να ανακυκλώνει τα αποσυσκευασμένα χαρτοκιβώτια των επιχειρήσεων του στα παρακάτω προτεινόμενα σημεία. Η ενημέρωση του εμπορικού κόσμου για τα σημεία εναπόθεσης είναι δική μας ευθύνη.

 

  1. Κορίνθου 15, μπροστά στο περίπτερο, παραπλεύρως στο κατάστημα Κατσιβάλης, Οικοδομικά Υλικά.
  2. Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μάρκου Μπότσαρη στο πάρκινγκ, όπισθεν στο super market Αφοί Κυριαζόπουλοι.
  3. Μητροπόλεως και Αράτου γωνία, στο πάρκινγκ.

 

Σας παρακαλούμε, όπως μας επιτρέψετε την προσωρινή χρήση αυτών των σημείων, καθώς επίσης, να μας υποδείξετε όποια νέα μέρη εντός του δήμου θεωρείτε ότι μπορούν να αξιοποιηθούν για αυτόν τον σκοπό, πέραν των ήδη υπαρχόντων πράσινων σημείων, που έχετε έρθει σε συνεννόηση με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Π.Α.Ρ.Ε.Α.