Σε κλίμα χαράς τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων “Ήλιος” έκοψαν την πίτα τους

Μέσα σε μια ιδιαίτερη φιλική και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο παραλιακό κατάστημα “Παναγιώτης” Κ. Σελιανιτίκων, παρουσία μελών, φίλων και υποστηρικτών του συλλόγου. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Ανδρόνικος Τσαχρίδης. Την εκδήλωση προλόγισε η Ταμίας του συλλόγου ΒασιλικήΘεοδωροπούλου, ενώ μετά χαιρετισμό απεύθυνε προς το κοινό ο αν. Πρόεδρος του συλλόγου ΤσουμπόςΚωνσταντίνος και στη συνέχεια ακολούθησαν αντιφωνήσεις από τους υψηλούς παρευρισκόμενους.

image pita 001

Χαιρετισμός του αν. Προέδρου του συλλόγου Κωνσταντίνου Τσουμπού.

“Χρόνια πολλά και καλή χρονιά από μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος.

Ευχαριστούμε τα μέλη που ήρθατε στην πίτα του συλλόγου. Είναι η πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια που μπορούμε να είμαστε όλοι εδώ μαζί. Ο κορωνοϊός ήταν μεγάλη πληγή και μας στέρησε τις μεταξύ μας κοινωνικές σχέσεις. Ο σύλλογος δεν μπορούσε να κάνει εκδηλώσεις εξαιτίας των μέτρων που είχαν επιβληθεί για την πανδημία του covid. Αυτό όπως καταλαβαίνετε ήταν αρνητικό για τη λειτουργία του, αλλά και τα έσοδα του συλλόγου που ήταν σχεδόν μηδαμινά. Όμως, έστω και έτσι, όπου μπορούσαμε να βοηθήσουμε το κάναμε και κυρίως σε δράσεις που στήριξαν την κοινότητα, όπως εργασίες καθαρισμού το Πάσχα, επιδιόρθωσης των αποδυτηρίων θαλάσσης κ.α.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που μέσα σε αυτές τις συνθήκες βοήθησαν στο έργο του συλλόγου. Ευχόμαστε τη φετινή χρονιά τα πράγματα να είναι καλύτερα για όλους μας και ο σύλλογος να μπορεί να κάνει τις εκδηλώσεις του. Και πάλι ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας στην πίτα μας”.

image pita 002

Με την παρουσία τους τίμησαν ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Σελιανιτίκων Γεώργιος Ρόζος, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων “Αιγιάλεια Αύριο” και “Ποιοτική Αιγιάλεια”, Χρήστος Γούτος και Βασιλική Ψυχράμη, αντίστοιχα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάκης Τζερεντζούλιας και Βασίλης Χριστόπουλος, ο κοινοτικός σύμβουλος Αιγίου Ανδρέας Μεσσήνης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας Χρήστος Κανελλής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας Σταύρος Καραδημητρόπουλος, η τέως δημοτική σύμβουλος Ελένη Καρόγιαννη, εκπρόσωποι συλλόγων, ο Βασίλης Κανελλής από τον Εμπορικό Σύλλογο Σελιανιτίκων – Λόγγου, ο Πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Αβύθου “Αχαιοί” Ανδρέας Παλαιολογόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβύθου “Παμμέγιστοι Ταξιάρχες” Χαρίλης Γιαννόπουλος μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Δήμητρα Χριστοπούλου, ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Σαλμενίκου Θανάσης Μπαλτουμάς, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού και Πολιτστικού Συλλόγου Αλυκής “Ο Άγιος Νικόλαος” Νίκος Παπαδόπουλος και ο Ανδρέας Μαγκλάρας του Τοπικού Τμήματος Αχαΐας Γεωπόνων Τ.Ε. της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ.