Σε κλίμα ενθουσιασμού η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Σ.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αιγιαλείας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε κλίμα ενθουσιασμού για τις επερχόμενες εκλογές  πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στο καφέ «VostiZza» στα Ψηλά Αλώνια, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΣΟΚ στην Αιγιάλεια. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΣΟΚ, αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και ανέπτυξαν πολιτικούς προβληματισμούς για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και με την ομιλία τους ο π. Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος. Οι ομιλητές μετέφεραν το αισιόδοξο μήνυμα της ανόδου του Κινήματος πανελλαδικά και ανέπτυξαν τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την προστασία του πολίτη και της περιουσίας του από τις ληστρικές επιθέσεις και την έξοδο της χώρας από τα αδιέξοδα που την εγκλώβισαν οι πολιτικές των Κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

 

 

 

Η εκδήλωση «άνοιξε» με ομιλία του Γραμματέα της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιγιαλείας, Γιώργου Γεωργόπουλου. Μετά την κοπή της πίτας σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας, Νίκος Μοίραλης και το σύνολο των υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ. Οι υποψήφιοι δήλωσαν τη χαρά τους για την πολυπληθή συγκέντρωση και εξέφρασαν τη βεβαιότητά του για την κατάκτηση και δεύτερης βουλευτικής έδρας στην Αχαΐα.

Η Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιγιαλείας εκφράζει τις ευχαριστίες της στους εκατοντάδες συντρόφους που γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο μέσα και έξω από το τόπο της συγκέντρωσης και τους διαβεβαιώνει πως όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, ο Γραμματέας και τα μέλη της Συντονιστικής, οι δώδεκα ισάξιοι υποψήφιοι βουλευτές μας, ο Γραμματέας και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής θα συνεχίσουμε τον αγώνα πόρτα πόρτα σε όλη την Αιγιάλεια, σε όλο την Αχαΐα για την τελική νίκη του ΠΑΣΟΚ.