Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο δήμος Αιγιάλειας

 

FOT40C3Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε σήμερα Παρασκευή ο Δήμος Αιγιάλειας σύμφωνα με όσα αναφέρει η Αντιδήμαρχος και υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Βασιλική Ψυχράμη. Η είδηση έφθασε στην κ. Ψυχράμη στις 6 το απόγευμα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που δέχθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Διδασκάλου. Η κ. Ψυχράμη αναφέρει:

“Στις έξι η ώρα δέχθηκα τηλ . από τον κ. Διδασκάλου, ο οποίος με ενημέρωσε πως η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έκανε δεκτό το αίτημα του Δ.Σ μας και ο Δήμος μας κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέχρι τις 14/2/2015.
Μετά το πλήγμα του σεισμού αυτό αποτελεί καλό νέο για την Αιγιάλεια. Είναι μία πολύ σημαντική απόφαση που θα συμβάλει καθοριστικά στην ανακούφιση των δημοτών μας που επλήγησαν από τον σεισμό. Τον ευχαριστησα θερμά για την αμέριστη στήριξή του και ευχαριστούμε για άλλη μία φορά και τον περιφερειαρχη και το περιφερειακό συμβούλιο για τις άμεσες και αποτελεσματικες τους ενέργειες. Όταν οι προσπάθειες είναι συλλογικές η επίτευξη του στόχου είναι εξασφαλισμενη.”