Σε καλό δρόμο η λειτουργία του E.E.E.E.K. Αιγίου για άτομα με ειδικές ικανότητες

Σύσκεψη πραγµατοποιήθηκε στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αιγίου την π. Παρασκευή µε θέµα την έναρξη λειτουργίας του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για άτοµα µε ειδικές ικανότητες που έχουν ολοκληρώσει την Α/θµια Εκπαίδευση. 

Η σύσκεψη αφορούσε τους όρους λειτουργίας των συστεγαζόµενων σχολείων, καθώς και την αναζήτηση του χώρου που θα χρησιµοποιηθεί ως αίθουσα φυσικοθεραπείας.

Όπως ανέφερε η κ. Ψυχράµη «η συζήτηση εξελίχθηκε σε καλό κλίµα µε διάθεση συνεργασίας από όλους, προς όφελος  όλων των µαθητών, πράγµα που συνιστά και τον κυρίαρχο στόχο της εκπαίδευσης και του δηµόσιου σχολείου.

Είµαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω επίσης ότι οδεύει προς το τέλος της και η διαδικασία µεταφοράς των µαθητών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», ενηµέρωσε η κ. Ψυχράµη.

Αξίζει να σηµειώσουµε ότι το ΕΕΕΕΚ θα στεγάζεται σε νέες αίθουσες στο σχολικό συγκρότηµα του Εσπερινού Γυµνασίου και ΓΕΛ Αιγίου, τέρµα Μητροπόλεως.

Στη σύσκεψη συµµετείχαν ο διευθυντής δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης κ.Αφράτης, η πρόεδρος της δευτεροβάθµιας σχολικής επιτροπής κ.Τηλιγαδη,ο διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Κ κ.Μαράντης, οι διευθύντριες των εσπερινων σχολείων που συστεγάζονται µε το Ε.Ε.Ε.Κ κυρίες Πολιτοπουλου και Κίτσου, ο υπεύθυνος ΠΛΗΝΕΤ της δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης και η κ. Ψυχράµη.

Σύντοµα θα υπάρξει ενηµέρωση για την έναρξη των µαθηµάτων.