Σήμερα στις 16.00 ο Παναιγιάλειος υποδέχεται την ομάδα της Λάρισας

Έτοιμοι οι “Μελανόλευκοι” για την 3η αγωνιστική της Football League με αντίπαλο την ΑΕΛ. Η αποστολή του Παναγιώτη Τζαναβάρα για τον σημερινό αγώνα (10/10), που θα διεξαχθεί στις 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου, είναι οι: Μπαλτιμάς, Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος, Σταμογιάννος, Μπούνας, Μίλιτς, Μπουρλάκης, Πέριτς, Σκαρτσίλας, Παπουτσής, Γκουτσίδης, Στίκας και Ρέλλας.

Εκτός πλάνων για το Σαββατιάτικο ματς, μετά τους Ζουνίνιο και Πέρεθ, μένει και ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κολόκας, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, ενώ θα παραβρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εύχεται περαστικά, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στου αγωνιστικούς χώρους.

Στο τηλεοπτικό ματς που θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ TV, θα σφυρίξει ο Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά, βοηθοί του θα είναι οι Τσιλίρης και Γιαννίκος από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αδαμόπουλος του συνδέσμου Ζακύνθου.