Π.Ε.Σ.: Ενδιαφέρουσα εσπερίδα το Σάββατο στο “Πολύκεντρο” Αιγίου

Για την Αιγιάλεια, η Παναιγιάλειος ΄Ενωση Συνεταιρισµών (Π.Ε.Σ.) αποτελεί µια υγιή και ολοένα αναπτυσσόµενη συνεταιριστική µονάδα που κινείται µε επιτυχία στα πλαίσια της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας.

Είναι άξιο λόγου, ότι παρά την κρίση την τελευταία 5ετία κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τις εξαγωγές της και αυτή τη στιγµή είναι ο µεγαλύτερος εξαγωγέας σταφίδας της χώρας.

Οπωσδήποτε, τίποτα δεν γίνεται τυχαία, αφού πίσω απ΄ όλα αυτά βρίσκονται άνθρωποι που µε πολλή δουλειά πέτυχαν το προσωπικό τους στοίχηµα και ανέδειξαν την Π.Ε.Σ. ως µια από τις κορυφαίες συνεταιριστικές οργανώσεις της χώρας.

Ο διευθυντής της ‘Ενωσης κ. Μίλτος Σταυρόπουλος και ο Πρόεδρός της κ. Θανάσης Σωτηρόπουλος, κατάφεραν µε προγραµµατισµό, οργάνωση και µέθοδο, δίδοντας µεγάλη έµφαση στην ποιότητα του παραγόµενου προϊόντος να αναδείξουν σε εκθέσεις του εξωτερικού, αλλά και σε επιχειρηµατικά φόρουµ την Κορινθιακή σταφίδα και να την προωθήσουν.

Εσπερίδα το Σάββατο στο Αίγιο

Η Π.Ε.Σ. στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού ΄Ετους Πολιτιστικής Κληρονοµιάς 2018 και σε συνέχεια της  πρόσφατης εγγραφής της καλλιέργειας της Κορινθιακής σταφίδας στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονοµιάς, διοργανώνει εσπερίδα το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 και ώρα 8 µ.µ. στο Πολύκεντρο ∆ήµου Αιγιάλειας, κάτωθεν του Ιερού Προσκυνήµατος της Παναγίας Τρυπητής στην παραλία του Αιγίου µε τίτλο:

“Η συµβολή της καλλιέργειας της µαύρης κορινθιακής σταφίδας στην πολιτιστική κληρονοµιά της Ελλάδας”.

Από την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”