Π.Γ.Σ.: «Φιλική» ήττα στο Αγρίνιο (1-0 από τον Παναιτωλικό)

Φιλικό αγώνα, προπονητικού χαρακτήρα, έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Παναιγιάλειος στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 1-0. Ο αγώνας διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο «Emileon», με τον προπονητή μας Σπύρο Μπαξεβάνο να χρησιμοποιεί 22 συνολικά παίκτες και συγκεκριμένα 7 «παλιούς», 6 νεοαποκτηθέντες, 6 προερχόμενους από την «μελανόλευκη» Ομάδα Νέων και 3 υπό δοκιμή.

Όπως είναι φυσικό, η ομάδα του Αγρινίου ήταν ανώτερη, μιας και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έναρξη των φετινών της υποχρεώσεων στην Super League, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μας στάθηκαν αξιόμαχα κόντρα στους γηπεδούχους, μολονότι ξεκίνησαν προετοιμασία πριν από έξι μόλις ημέρες. Κοντά σε αυτό προστίθεται και το γεγονός πως αφενός δεν αγωνίστηκαν δικαιολογημένα 4 παίκτες (Κοντοχρήστος, Τσερκέζος, Μπρους και Γκούφας) και αφετέρου το ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν τα όποια θετικά ή και αρνητικά συμπεράσματα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασίου (35΄ Πολίτης, 70΄ Τσάπαλος), Ρέλλας, Παπαχρήστος (46΄ Καφεντζής), Ντέμο (46΄ Σακελλαρόπουλος), Βατουσιάδης (46΄ Σουβατζόγλου), Στίκας (46΄ Ζησιμόπουλος), Γαβριηλίδης (46΄ Γκούμας), Κόκκορης (46΄ Ζέλιος), Παπαδημητρακόπουλος (46΄ Σι), Σκαρτσίλας (46΄ Μπίτρας), Ρινάλντι (46΄ Τσουρής)