Π.Γ.Σ.: Παραμένει άσφαιρος! – Πρέπει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα!!!

Σε τρεις αγώνες έχασε 8 βαθμούς – έχει κερδίσει μόνο 1!

Τις πλέον επείγουσες και αναγκαίες βελτιώσεις  χρειάζεται ο ΠΓΣ   για να πετύχει θετικά αποτελέσµατα την Κυριακή στο Αίγιο απέναντι στην ομάδα του Πανελευσιανιακού.  Τις συνοψηφίζουμε ως εξής:

1) – Να συνδυαστεί η επιθετική γραµµή, να πάρουν «έξυπνες» µπαλιές οι κυνηγοί, να «βάλουν πόδια και κορµιά» στις µάχες τους µε τους αντίπαλους αµυντικούς, να επιχειρήσουν… τολµηρά σουτ και να βρούνε – επιτέλους – δίχτυα!!!

2) – Να εγκληµατιστούν στο «οικογενειακό» πνεύµα της οµάδας και να ξετυλίξουν τις ικανότητές του οι νεοαποκτηθέντες ξένοι παίχτες, οι οποίοι από τις πρώτες εµφανίσεις τους έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία!

3) – Να ενισχυθεί µε 2-3 από τους νέους φετινούς ποδοσφαιριστές, η νευραλγική γραµµή του κέντρου, ώστε να υπάρχει αλληλοκάλυψη στην άµυνα και να γίνουν παραγωγικοί και σωστοί τροφοδότες των επιθετικών µας, µε εύστοχες, κάθετες µπαλιές!

4) – Να µην εξακολουθήσει και φέτος, να ξεπουλάει το Α’ ηµίχρονο, µπαίνοντας, χαλαρά στους αγώνες και να δέχεται αστεία γκολ!

∆υστυχώς όλα αυτά που αναφέραµε παραπάνω στους τρεις πρώτους αγώνες, λείπουν από την Αιγιώτικη οµάδα. ∆εν είναι τυχαίο ότι στους τρεις αγώνες δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ. Και χωρίς την επίτευξη γκολ, νίκη δεν επιτυγχάνεται!

Στον τελευταίο αγώνα στο Αίγιο µε τη Λάρισα, ίσως να µην περιµέναµε περισσότερα πράγµατα, δεδοµένης της δυναµικότητας της αντιπάλου. Όµως η εκπρόσωπος της Λάρισας, σ’ αυτό τον αγώνα, παρουσιάστηκε κατώτερη της φήµης και των γνωστών δυνατοτήτων της, και ο ΠΓΣ δεν εκµεταλλεύτηκε την ευκαιρία!

Έτσι εχόντων, των πραγµάτων και µε την πίεση που άσκησε ο ΠΓΣ, στην αντίπαλη άµυνα, κυρίως στο Β’ ηµίχρονο, δεν δικαιολογείται να µην πετύχει έστω το γκολ της ισοπαλίας!

Τέλος αξίζει να σηµειώσουµε ότι ακόµα ένα ισχυρό κι αδιάψευστο αποδεικτικό στοιχείο της άστοχης, χαλαρής και στείρας επιθετικής γραµµής, αποτελεί το γεγονός ότι κανένας κυνηγός του ΠΓΣ, ούτε πέρυσι ούτε φέτος, µπόρεσε να κερδίσει ένα πέναλτυ, ούτε σε αγώνες που ασκεί ασφυκτική πίεση!

Παρασκευή 16/10

Αγ.Αστέρας – Ζάκυνθος

Σάββατο 17/10

Α.Ε.Λ. – Εργοτέλης

Κυριακή 18/10

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – Πανελευσινιακός

Παναχαϊκή – Τρίκαλα

Κασσιόπη – Αν.Καρδίτσας

∆ευτέρα 19/10

Καλλιθέα – Πανσερραϊκός

Λαµία – Απόλλων

Αχαρναϊκός – Ολυµπιακός

Χανιά – Κισσαµικός