Π.Γ.Σ. – Ομάδα Παίδων: Οι «μικροί» πήγαν… Ανεμώνη!

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, καθώς το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω εορτών, είχαν  οι παίκτες της Ομάδας Παίδων (Κ16) του Παναιγιαλείου, οι οποίοι βρέθηκαν μαζί με μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη και την τεχνική ηγεσία στο Ταχυ-εστιατόριο «Ανεμώνη», ιδιοκτησίας του Γιώργου Κατσιμπίρη, που είναι ο βασικός χορηγός τής φετινής φανέλας.

Ο Αιγιώτης επιχειρηματίας θέλησε να δεξιωθεί ενόψει Χριστουγέννων  τους «μελανόλευκους», οι οποίοι, μέσα σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, απόλαυσαν το εξαιρετικό φαγητό. Το άκρως οικογενειακό κλίμα που επικρατεί πιστοποιήθηκε και στο χθεσινό τραπέζι, όπου όλοι οι συντελεστές (παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση) είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές.

«Είναι μεγάλη μου χαρά αλλά και τιμή που βοηθώ για ακόμα μια χρονιά την προσπάθειά σας. Μια προσπάθεια που ευχόμαστε να συνεχιστεί αλλά και να καταλήξει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Θέλω να ξέρετε πως θα είμαι δίπλα σας», ανέφερε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές μας ο κ. Κατσιμπίρης.

Τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη θέλουν να ευχαριστήσουν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος για το δείπνο που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και για τη γενικότερη συνεισφορά του στο σύλλογο.