Π.Γ.Σ.: Νέα διοίκηση και νέος προπονητής ο Μίλαν Πάβνλοβιτς

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Παναιγιαλείου Γ.Σ. το οποίο στελεχώνουν οι: Boris King, Δήμος Κασκαντήρης, Γιώργος Γκάμαρης, Ευάγγελος Μερκούρης, Γιώργος Μπάστας, Βασίλης Μανωλόπουλος, Alacousos Michael, Δημήτριος Σαρλής και Ουρμπάνι Ελένη. 

Αυτή η νέα προσπάθεια είναι η απαρχή για την αναγέννηση της αγαπημένης μας ομάδας, ώστε να βρεθεί στη θέση που πραγματικά της αξίζει και ονειρεύονται όλοι οι Αιγιαλείς φίλαθλοι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της ομάδας Boris King, ιδιοκτήτη της ζυθοποιίας «ΖΕΟΣ» και μέγα χορηγό της ομάδας μας.

Η εποχή των διοικήσεων Πρωτοδικείου αποτελεί παρελθόν για τον αγαπημένο μας σύλλογο. Το σύνθημα «μία ΠΟΛΗ μία ΟΜΑΔΑ» αποτελεί πρωταρχικό στόχο της νέας διοίκησης, που θέλει να κάνει και πάλι τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ  την επίσημη αγαπημένη όλης της Αιγιάλειας και όχι μόνο. Καλούμε όλους τους Αιγιαλείς να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας διοίκησης και να συμβάλλουν στην νέα σελίδα που ανοίγει για την αγαπημένη μας ομάδα.

 

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Μετά τη δημοσιοποίηση των ανθρώπων που θα στελεχώνουν το νέο Δ.Σ. του Παναιγιάλειου Γ.Σ., η διοίκηση κινήθηκε ταχύτατα και ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή που θα αναλάβει να στελεχώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αιγιώτικης ομάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Πρόκειται για τον Μίλαν Πάβλοβιτς ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της δημιουργίας μίας νέας ομάδας που θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική και παράλληλα να πετύχει το στόχο που θα θέσει η διοίκηση. Η επιλογή του Σέρβου προπονητή, που συνεργάζεται με την FIFA ως εισηγητής-εκπαιδευτής των προπονητών της και έχει διατελέσει προπονητής σε άλλους συλλόγους κι εθνικά συγκροτήματα, δίνει και το στίγμα της τακτικής που θέλει να ακολουθήσει η νέα τάξη πραγμάτων στο διοικητικό καθεστώς του Παναιγιάλειου Γ.Σ..

Η πολύχρονη εμπειρία του Μίλαν Πάβλοβις στην Κ20 του Ολυμπιακού αλλά και στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, δίνει τη δυνατότητα στη Μαύρη Θύελλα να δείξει ιδιαίτερη προσοχή και στη σωστή λειτουργία της δικής της ακαδημίας και συγχρόνως στην αξιοποίηση του ποδοσφαιρικού ταλέντου που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας και όχι μόνο, με την απαραίτητη βοήθεια και των υπόλοιπων συλλόγων. Ένα εγχείρημα το οποίο είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί επαγγελματικό προγραμματισμό από τους άμεσα εμπλεκομένους.

Όμως με την απαραίτητη συμπαράσταση του 12ου και πιο πολύτιμου παίκτη της ομάδας, η διοίκηση του συλλόγου στοχεύει στη δημιουργία μίας ομάδας που θα συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία και θα μπορέσει να κάνει περήφανους τους φιλάθλους της, διατηρώντας τον Παναιγιάλειο σε ανοδική τροχιά στο άμεσο μέλλον.

Η προετοιμασία της Αιγιώτικης ομάδας θα ξεκινήσει την Τρίτη (24/8 – 17:00), με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους.