Π.Γ.Σ.: Θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο της ανόδου – Ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων

Η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παλληξουριακό μπορεί να ήταν το πρώτο βαθμολογικό στραβοπάτημα του Παναιγιαλείου, το οποίο ουσιαστικά ανέβαλε το «τσεκάρισμα» ενός εκ των τριών εισιτηρίων ανόδου στην Γ΄ Εθνική, ωστόσο η Αιγιώτικη ομάδα έχει μία ακόμη εντός έδρας ευκαιρία για να πετύχει το στόχο της προαγωγής της.
Την Κυριακή 4 Ιουνίου  οι «μελανόλευκοι» θα υποδεχθούν στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου τον Αμυκλιακό, ώρα 17:00, πρωταθλητή Λακωνίας, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης που θα τους δώσει το δικαίωμα να πανηγυρίσουν μαζί με τους φιλάθλους τους την επίτευξη της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.
ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ 12 ΠΑΙΚΤΗ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
Για να επιτευχθεί, ωστόσο, η κατάκτηση της νίκης και κατ΄ επέκταση της ανόδου, ο Παναιγιάλειος επιβάλλεται να δείξει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο. Αυτό που στα προηγούμενα παιχνίδια του έδωσε το δικαίωμα να κατακτήσει νικηφόρα αποτελέσματα και να έχει το πρώτο λόγο στο… κυνήγι της ανόδου. Και για να μπορέσει να το πετύχει αυτό με απόλυτη επιτυχία, ο Θόδωρος Ανδριόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του, θέλουν την πολύτιμη βοήθεια του 12ου παίκτη της ομάδας.
Οι φίλαθλοι της Αιγιώτικης ομάδας καλούνται να δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου και με την ώθηση που μόνο αυτοί μπορούν να δώσουν, να… σπρώξουν τον Παναιγιάλειο στην Γ΄ Εθνική.
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΩΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους την Παρασκευή, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Θόδωρος Ανδριόπουλος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του τιμωρημένου Τάκη Παπαδόπουλου.