Π.Γ.Σ.: Η επόμενη μέρα….

Συνάντηση των φίλων και μελών της ιστορικής ομάδας του Παναιγιαλείου πραγματοποιήθηκε απόψε Δευτέρα στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, προκειμένου να βρεθεί άμεση λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκεται η ομάδα.

Προτάθηκε και εγκρίθηκε προεδρείο της συνάντησης αυτής να είναι ο κ. Παπαχριστόπουλος και ο κ. Κουτρόπουλος.

Κατά την έναρξη της συζήτησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του Τριαντάφυλλου Τριανταφύλλου και του Χρήστου Πετρινιώτη πρώην συνεργάτες του Παναιγιαλείου.

ΠΓΣ Η επόμενη μέρα_6635O κ. Κουτρόπουλος έκανε μια σύντομη αναφορά στην πορεία του Παναιγιαλείου και μεταξύ άλλων είπε:

– “Στόχος μας είναι ένας: Ο αγώνας που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια να μην πάει χαμένος.  Η διοίκηση που θα σχηματιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει “ζωή” έως το τέλος της περιόδου. Αυτή τη στιγμή δε χρωστάμε τίποτα σε κανέναν. Δεν έχουμε όμως τα χρήματα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Ζητάμε λοιπόν τη στήριξη του κόσμου.

Θα γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για να μπορέσουμε να κινηθούμε. Το ποσό είναι 150.000 Ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ τα χρήματα που υπολογίζουμε περίπου ότι θα χρειαστούμε είναι από 90 έως 100.000 ευρώ.”.

Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Ανδρεόπουλος Δημήτρης, νομικός σύμβουλος του κ. Μορσέντι, και μεταξύ άλλων είπε:

ΠΓΣ Η επόμενη μέρα_6637-“Είναι σαφής ο σκοπός της σημερινής συνάντησης. Η συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Αν δεν ήταν ο Αντώνης Ρέλλας, μέχρι και σήμερα, δεν θα υπήρχε επαγγελματική ομάδα στο Αίγιο εδώ και τρία χρόνια που ανέλαβε.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε σήμερα εδώ όλοι εάν θέλουμε η πόλη του Αιγίου να έχει μία ομάδα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ή όχι”.

 

ΠΓΣ Η επόμενη μέρα_6641Ο κ. Ρέλλας, σε μια σύντομη αναφορά του, ο οποίος δήλωσε ότι παρότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει, τόνισε τη σημασία των κρίσιμων ωρών που περνά η ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά:

-“Η βρίσκουμε χρήματα και συνεχίζουμε ή γινόμαστε Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου”.

 

 

 

Κείμενο – Φωτό: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

Αναλυτικό ρεπορτάζ στον “ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” στην στήλη “ΤΥΠΟΣπορ” την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016