Π.Γ.Σ.: Δηλώσεις του Μπόρις Κίνγκ “αναφορικά με τη διοικητική “ανταρσία” στον Αιγιώτικο σύλλογο”

Στο πλευρό του Γιώργου Γκάμαρη και στηρίζοντας απόλυτα τις θέσεις του, βρέθηκε ο Μπόρις Κίνγκ. Ο Καναδός επιχειρηματίας με δηλώσεις του έξω απο το δικαστικό Μέγαρο θέλησε να κάνει γνωστές τις δικές του θέσεις αναφορικά με τη διοικητική “ανταρσία” στον Αιγιώτικο σύλλογο: 
“Ήρθα στο Αιγιο να στηρίξω την προσπάθεια του κυρίου Γκαμαρη, φίλου και συνεργάτη στην ζυθοποιία ΖΕΟΣ . Απο την πρώτη κιόλας μέρα, μετά την εκλογή μου στο Δ.Σ. του συλλόγου έδειξα της προθέσεις μου για επενδύσεις στην περιοχή, καθώς συνάντησα -πάντα μέσω του κυρίου Γκαμαρη- αρκετούς ανθρώπους αλλά και τον ίδιο το δήμαρχο με τους συνεργάτες του. Κατέθεσα το ενδιαφέρον μου για μια μαρίνα αλλά και τη μετεγκατάσταση του εργοστασίου μου, καθώς θεώρησα ότι βοηθώντας την ομάδα και την πόλη θα έβρισκα πρόσφορο έδαφος στις μελλοντικές μου επενδύσεις. Είμαι πολύ απογοητευμένος απο τα περισσότερα μέλη της διοικούσας επιτροπής, αφού σύμφωνα με τις αγορεύσεις των διαδίκων δεν είχα δικαίωμα να είμαι στο συμβούλιο και με κήρυξαν έκπτωτο αντιπρόεδρο. Απορώ πραγματικά πως οι ίδιοι άνθρωποι που με ιδιοτέλεια με αποδέχτηκα, και μάλιστα μου πρότειναν να γίνω Προεδρος στη θέση του κυρίου Γκαμαρη, ήρθαν σήμερα και με ψευδείς ισχυρισμούς κατάφεραν να κερδίσουν χρόνο μέχρι και τις 11/1/22 που θα γίνει το οριστικό δικαστήριο για το θέμα της διοίκησης.
Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του Αιγίου ότι παρότι να γεννήθηκα στο Καναδά. και όχι στην Ινδία, κάλυψα το διοικητικό κενό που δημιουργήθηκε όταν ο κύριος Γκαμαρης ασθένησε απο τον Covid 19 εκτελώντας χρέη προέδρου. Επίσης, κατέβασα την ομάδα που παραλάβαμε απο τη γενική συνέλευση ομόφωνα, και πλήρωνα όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας, με σκοπό να κατέβουμε στο κύπελλο Ελλάδας στις 5/9.
Στο διάστημα αυτό διαπίστωσα αρκετά πράγματα που δε λειτουργούσαν σωστά και ενημέρωσα τον Προεδρο. Το μόνο μέλημα μερικών μελών της προσωρινής διοίκησης ήταν να αποσπάσουν κάποια χρήματα, πάντα χωρίς παραστατικά, λέγοντας μου ότι έτσι γίνετε στα ερασιτεχνικά σωματεία. Έγιναν αρκετές παραβάσεις, θεωρώ ποινικές,  οι οποίες υπέπεσαν στην αντίληψη μου και επιφυλάσσομαι να τις καταθέσω στα επόμενα ποινικά δικαστήρια  που έρχονται αλλά και αυτά που θα έρθουν στη πορεία. Ήρθαμε σαν φίλοι και όχι ως εχθροί  ήρθαμε να ενώσουμε την πόλη και όχι να τη  διχάσουμε, γιατί μας ενημέρωσαν ότι έγιναν δυο γενικές συνελεύσεις χωρίς αποτέλεσμα και στην τρίτη συνέλευση -όπως γνωρίζετε- η μοναδική πρόταση ήταν η δική μας η οποία και ψηφίστηκε απο την ολομέλεια του σώματος.
Έγινε νέα  γενική συνέλευση που ενέκρινε το διοικητικό μας απολογισμό αλλά και εξέδωσε ψήφισμα καταδίκάχοντας τις ενέργειες της διοικούσας επιτροπής ως παράνομες και καταχρηστικές, καθώς η Γενική Συνέλευση είναι η μόνη που μπορεί να αποφασίσει για τη τύχη του αγαπημένου μας Παναιγιαλείου.
Ζητάω απο τα μέλη του Σωματείου να σταθούν δίπλα μας και να καταφέρουμε να πάμε πάλι τον Παναιγιάλειο εκεί που του αρμόζει. Θέλω να σας θυμίσω ότι με τη διοικούσα επιτροπή χάθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια, έδιωξε αρκετούς απο τους παίχτες χωρίς να τους έχει δώσει το δικαστήριο τέτοια αρμοδιότητα, ενώ πήραν απο το δικαστήριο μια εντολή με ψεύδη στοιχεία να πάνε την ομάδα σε κάποια παιχνίδια χωρίς καμία άλλη διοικητική αρμοδιότητα. Μάλιστα άκουσα έκπληκτος σήμερα ότι όλα όσα δεν έκαναν σκοπίμως τρεις μήνες, παρότι το ζήταγε ο Προεδρος και εγώ (προφανώς γιατί είχαν κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού τους) κάνανε τα πάντα σε δέκα μέρες, όπως έκαναν τα πάντα να ακυρώσουν τις διαδικασίες και τους θεσμούς και φυσικά τη Γ. Σ.
Προφανώς εγώ απο τη μέρα που σταμάτησα να δίνω χρήματα χωρίς να ελέγχουμε που πάνε δεν είμαι πλέον καλός επενδυτής και αναζητούν τον επόμενο επενδυτή που θα πληρώνει χωρίς να ελέγχει…”