Π.Γ.Σ.: Έχασε το απόλυτο… έμεινε μόνος στην κορυφή

Το απόλυτο που διατηρούσε ο Παναιγιάλειος, μετά τις πέντε πρώτες «στροφές» του πρωταθλήματος, σταμάτησε στο Προάστειο κόντρα στη γηπεδούχο Νίκη, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής για το β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας. Οι «μελανόλευκοι» επηρεασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια -τρία σε διάστημα μίας βδομάδας- αλλά και από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα, είχαν μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο με αποτέλεσμα η αξιόμαχη Νίκη να καταφέρει να του «σπάσει» το απόλυτο και να διεκδικήσει με αξιώσεις το «τρίποντο».

Να θυμίσουμε ότι νοκ άουτ ήταν ο ασθενής Παπαδόπουλος, ο τραυματίας Ροδόπουλος, ο Βλάχος ο οποίος αν και ήταν στον πάγκο δεν μπορούσε να αγωνιστεί, ενώ με πρόβλημα τραυματισμού αγωνίστηκε ως αλλαγή και ο Γκάτσης. Και σαν να μην έφταναν αυτά τα προβλήματα, ήρθε και ο τραυματισμός του Νικολόπουλου (52΄) που ανάγκασε τον Φίλιππα Σχοινά να κάνει εσωτερικές αλλαγές για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο, αποδυναμώνοντας αναγκαστικά τη μεσαία του γραμμή η οποία κι αποτέλεσε τον αδύναμο «κρίκο» της Αιγιώτικης ομάδας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Όλα αυτά τα «μελανόλευκα» προβλήματα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι όσο καλύτερα μπορούσαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σοφιανόπουλου (64΄), μετά από ανατροπή του Πατρώνη από τον Μπελεζάκη. Μετά το γκολ οι ποδοσφαιριστές του Φίλιππα Σχοινά αφυπνίστηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Λιάτο (76΄).

τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού προσπάθησαν να πετύχουν ένα ακόμα γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ στις καθυστερήσεις η Αιγιώτικη ομάδα κινδύνεψε άμεσα με νέα παραβίαση της εστίας της σε αντεπίθεση της Νίκης, όμως ο Χύσα κατάφερε να διώξει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Δανιήλ, Ζεκιάι (46΄ Καρασαββίδης), Σταματάκης, Πολύδωρος, Σοφιανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φούντος (61΄ Σολωμός), Ντζάνης, Καλογεράτος (61΄ Τριανταφύλλου), Αντωνόπουλος (72΄ Θεοδωρακόπουλος), Πατρώνης (78΄ λ.τ. Παπαλεξόπουλος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Νικολόπουλος (53΄ λ.τ. Γκάτσης), Μπελεζάκης, Μ. Σπανός, Μαχαίρας, Χύσα, Μπούνας, Κοτσόκολος, Λιάτος, Α. Σπανός, Καραπιπέρης (86΄ Τσεκούρας).

(φωτό αρχείου)