Πώς επηρεάζει η βροχή τη διάθεσή μας

Η βροχή δημιουργεί διαφορετική διάθεση σε κάθε άνθρωπο. Υπάρχουν άνθρωποι που μελαγχολούν με τα πρωτοβρόχια. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι δεν απολαμβάνουν την ομορφιά της βροχής και τους προκαλεί αρνητική διάθεση. Προτιμούν να μένουν μέσα στο σπίτι τους μέχρι να σταματήσει και μετά να κάνουν τις δουλειές τους ή αν πρέπει να βρίσκονται στο δρόμο, προσπαθούν να βρεθούν το συντομότερο σε κάποιο κλειστό χώρο μέχρι να σταματήσει.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι άνθρωποι που επιζητούν τη βροχή, που ο ήχος της και οι μυρωδιές που αφήνει πάνω στο χώμα, τους ταξιδεύουν σιωπηλά. Στους ανθρώπους αυτής της κατηγορίας η βροχή δίνει ώθηση για δημιουργία, τους κάνει χαρούμενους και τους ξεπλένει ό,τι τους βασανίζει. Συνήθως τα άτομα αυτά απολαμβάνουν τη βροχή, είτε κοιτώντας την μέσα από το σπίτι, είτε περπατώντας στο δρόμο δίχως να τους νοιάζει αν βραχούν.

Το σίγουρο είναι πως από εδώ και πέρα θα έχουμε στη συντροφιά μας τη βροχή. Το καλύτερο θα ήταν να την απολαύσουμε, εντός ή εκτός σπιτιού και να θυμόμαστε ότι εδώ και πολλά χρόνια… Μετά τη βροχή βγαίνει ο ήλιος.