Πρόταση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γιώργου Γκιώνη για να πεζοδρομηθεί η Κλεομένους Οικονόμου τις ημέρες των εορτών

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της δημοτικής Κοινότητας Αιγίου την προσεχή Δευτέρα 18/10/2019 και αφορά την πεζοδρόμηση της οδού Κλεομένους Οικονόμου τις ημέρες των εορτών.

Η πρόταση θα κατατεθεί μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αιγίου κ. Γιώργου Γκιώνη και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να γίνεται δεκτή σχεδόν από το σύνολο των μελών της δημοτικής Κοινότητας.

Ο κ. Γκιώνης θεωρεί ότι τις ημέρες των εορτών και συγκεκριμένα από τις 16 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 10 Ιανουαρίου 2020 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις απογευματινές ώρες από 5 μ.μ. έως 9 μ.μ., ο κεντρικότερος δρόμος της πόλης του Αιγίου θα πρέπει να μετατραπεί σε πεζοδρόμο, προσδίδοντας έτσι μια εορταστική νότα, με χριστουγεννιάτικο στολισμό, Αη-Βασίληδες και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου κ. Γκιώνης ενημέρωσε για την συγκεκριμένη πρόταση, την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μαίρη Χρονοπούλου και τον τ. Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Λάμπη Παπαδόπουλο, ενώ η είδηση αρχίζει να γίνεται γνωστή στους πολίτες και έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής πολλά θετικά σχόλια.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ  – ΣΤΑΥΡΙΔΗ